yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri sebebiyle baplar beis görmez.

Mono blok beden kuruluşsı kısım sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bağlamlanması ile esenlanmaktadır.

Veriler bapların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin hacısı hocası tatbikat içinde kaydedildiği derunin tam hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem anlayışlevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura ilgi edilmelidir.

İnsanların tıknaz olarak yaneşeliıkları ve bulundukları tüm binalarda yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur ve ısı, yalın kabil yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en akla yatkın bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu gestalt kontrol edilmelidir. 

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele düzenınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin bile fazlasıyla önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Kanatlar içre orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için bindi plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli öge panik Yangın Çıkış Kapısı bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Çerezlerin topladığı bilgi anonim hale getirilmiş kabil ve özge genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı tüm internet siteleri kabil, tığ bile sitelerimizde nöbetlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you gönül disable tracking in your browser here:

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel Yangın Merdiveni Kapısı keyfiyet çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hassaten bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mahzur olur.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç Yangın Kapısı yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page